Burn-out en Stress Coaching


Als coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Als coach kijk ik ook waar een overtuiging of patroon is ontstaan en leg vervolgens direct de link met het heden en wat mijn cliënt wil veranderen. Ik werk meestal binnen, maar soms ook buiten samen met mijn cliënten. Mijn aanpak is concreet en actief, waardoor jij snel resultaat zal zien en vooral ook voelen.

De kracht van mijn aanpak

- Coaching optioneel in de buitenlucht (als jij dit wil)

- Benadering van situaties vanuit verschillende invalshoeken

- Altijd positief en ontwikkelingsgericht

- Actief luisteren en vragen stellen 

- Signaleren van gedrags- en denkpatronen

- Geen wachttijden: dus direct samen aan de slag!

- Helder plan van aanpak met concrete doelstellingen

- Bespreekbaar maken van mentale blokkades en leerthema's

- GRATIS vrijblijvende intake om te kijken of het wat voor je is


De aanpak: het Kerssies Coaching 5 stappen model

Stap 1 - Basis

Samen gaan we kijken wat voor jou nodig is om weer te herstellen. Zo nemen we de juiste beslissingen om in jouw hoofd ruimte en rust te creëren.

Stap 2 - Analyse

Samen kijken we naar de oorzaken van je problemen. Hoe ga jij om met Stress en hoe effectief is jouw manier? Wat kost jou nu zoveel energie?

Stap 3 - Herstel

Samen gaan we mentaal en fysiek aan de slag met het opbouwen van je weerbaarheid tegen stress. Je merkt dat je weer meer aankan!

Stap 4 - Opladen

Je gaat steeds betere beslissingen nemen die resulteren in het verder opladen van je conditie. Je merkt dat je energie toeneemt. Je batterij laad op!

Stap 5 - Borging

De nieuwe vaardigheden die jij je eigen hebt gemaakt gaan we vervolgens samen borgen, zodat jij er voor altijd anders met Stress omgaat.


"Ik heb Shiela leren kennen als een zeer betrokken coach. Ze zoekt het traject wat bij een persoon past. De ontspannen, ongedwongen sfeer maakte het mogelijk om een goede context te creëren om zelf stappen te maken in mijn eigen persoonlijke groei. Haar terugkoppelingen zijn ook zeer goed en behulpzaam voor een later tijdstip. Ik lees ze altijd nog graag na en ze helpen mij weer om toch weer een stap te maken. 

Al met al ik zou Shiela zeker als een coach aanraden!" - Peter Ververs

 

"Vanaf het allereerste moment heb ik een heel fijn gevoel ervaren bij Shiela. Ze heeft mij inzicht gegeven in de oorzaken van mijn Burn-out en heeft mij de mentale middelen gegeven om weer verder te kunnen. Ik ben haar erg dankbaar voor het resultaat dat ik nu ervaar!"  - Anoniem

 


Vergoeding door je werkgever

Het is mijn ervaring dat werkgevers vaak bereid zijn om de kosten voor coaching tegen Stress en Burn-out te vergoeden. Werkgevers willen namelijk dat hun werknemers snel herstellen en dat werknemers ook beter bewapend zijn tegen Stress (Stress preventie). 

 

Voor werkgevers is het zo, dat het investeren in een preventief traject financieel aantrekkelijker is dan kosten van een langdurig ziekteverzuim door een Burn-out. Dit geldt ook voor herstel trajecten waarbij werknemers sneller terug zijn op de werkvloer dan wanneer ze geen coaching krijgen. Door coaching zullen de risico’s van herhaling ook stukken kleiner zijn!

 

Wacht dus niet langer en meld je nu aan voor een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek met mij. Samen stellen we dan een plan van aanpak op hoe wij jouw werkgever kunnen benaderen om voor een vergoeding te vragen.